O'TACOS

O'TACOS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 244 beoordelingen
17 jun 2021 om 20:02 Super super super lekker en ook nog eens binnen 15 minuten geleverd
13 jun 2021 om 14:22 Het eten was heerlijk. Zal zeker vaker bestellen.
9 jun 2021 om 12:40 Heerlijk snel en vers
7 jun 2021 om 19:50 het eten was besteld voor aflevering om 17.45. krijg een tegen bericht van de bezorger het word 18.15.... ik denk ook goed , Maar staan ze al om 17.15 voor de deur ? het eten was niet lekker en de frietjes waren koud ! voor mijn een No Go .
30 mei 2021 om 1:15 Top service!!
27 mei 2021 om 4:02 Het eten kwam uren nadat we het besteld hadden, 2 van de 3 dingen waren niet wat we hadden besteld en het eten was koud geworden. Ik ga hier niet meer bestellen, zonde van het geld, maar vooral van de tijd.
25 mei 2021 om 20:24 Wat een troep zeg. Eten was koud, taai, goor en ongeloofelijk vet. Ik zou mn hond het nog niet op laten eten. En dat na 1.5 uur wachten. Wat een ballentent. Alle 4 misselijk na enkele happen. Dat deze zaak nog open is, is een schending van de mensenrechte
25 mei 2021 om 14:19 Friet was slap en de inhoud van de o'taco was heel vreemd en droog. Ik zou er niet bestellen. Wel lekkere cheddar kaassaus
24 mei 2021 om 19:49 Zonde van het geld! Koud eten en een paar dingen werden niet geleverd.
24 mei 2021 om 0:51 Eten is nooit bezorgd. Telefonisch contact is niet mogelijk. Normaal redelijke goede ervaringen gehad met O'Tacos maar dit slaat nergens op.
13 mei 2021 om 23:17 Eten kwam pas na meer dan 2 uur aan.. Eten was echt niet te eten en koud, vies van smaak.. Echt zonde van het geld!
7 mei 2021 om 10:38 Slechtse tent ooit bestel hier niet!!! Wat kapot gegaan was onderweg kwamen ze 4 uur later pas bezorgen! Snap niet hoe zij nog kunnen draaien met corona... hoop dat ze failliet gaan zou beter zijn voor de mensheid!