O'TACOS UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'Tacos Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 22:13 Super
20 jan 2023 om 14:56 Het eten was te koud en helaas niet meer eetbaar
17 jan 2023 om 19:17 Moest nog 10 minuten wachten in de winkel
16 jan 2023 om 21:20 De helft werd niet bezorgd. Bijzonder onvriendelijk aan de telefoon.
28 dec 2022 om 12:53 Food was ok. It doesn't taste fresh and flavours are a bit off. It's nice that you can choose your own filling. Wouldn't recommend this place though.
24 dec 2022 om 18:36 Not the first time the order was messed up. Didn't get my fries. Sometimes a guy gots to get his frie on.
13 dec 2022 om 14:37 For some reason the tacos are smaller than last time, even though I ordered the largest option... Bad consistency with their products. Sometimes it's nice, sometimes it's a rip-off...
6 dec 2022 om 23:09 The fries didnt come with the order.
27 nov 2022 om 23:13 Eten was goed maar drinken zat er niet bij en wel voor betaald
27 nov 2022 om 21:05 Did not put the sauce, but gave it separately instead .Each donut is the same as ordered.
21 nov 2022 om 14:07 Eten was lekker! O'tacos zijn een goed concept en goed eten voordat je uitgaat. Alleen jammer dat de bestelling incompleet was, we misten een portie Friet. Dit is met Thuisbezorgd opgelost, maar alsnog een beetje jammer.
13 nov 2022 om 19:11 Eten was goed verpakt en daarmee warm! Het duurde wel lang. Ik ben blij dat je tegenwoordig zelf je eten kan samenstellen, veel beter dan de voorgekauwde smaken van OTacos.