O'TACOS

O'TACOS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'Tacos. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 23:28 Eten niet goed gebakken
21 jun 2022 om 19:13 Bezorging duurde ongeveer 2 uur
17 jun 2022 om 13:53 Ieder zo zijn ding maar dit is het niet voor mijn. Ik bestelde de "taco" O'Dutch, dat was een wrap die totaal niet vers bereid was denk ik. En crêpes met nutella en bosvruchten, dat was veel te veel deeg en saus. En nuggest
23 mei 2022 om 22:51 Heerlijke tacos..!! voor het eerst besteld. Voor herhaling vatbaar!! Vriendelijke en vlotte bezorging
29 apr 2022 om 15:01 Asociale werknemer gesproken. 1 ding is zeker klant geen koning. Bezorger niet komen opdagen restaurant gebeld vervolgens moeten aanhoren ik weet niet ik ben druk. Had graag op tijd mijn vasten willen breken ramadan hij vertelt ja ik ook?? Eten KOUD
19 apr 2022 om 21:27 duurde anderhalf uur voordat het eten aankwam en het was ook nog eens koud!
19 apr 2022 om 12:43 Na een uur wachten kwam er een kleine wrap aan die zeker niet vers bereid was. Echt niet lekker. Een soort deegbal. Ik ga hier nooit weer bestellen!
14 apr 2022 om 10:51 =D Price is high but flavour is high as well!
2 apr 2022 om 14:31 One hour to prepare one tacos, way too long. It arrived cold, dry, not tasty. Won't recommend
26 mrt 2022 om 19:12 Ik zou graag een keuze willen bij de saus op men taco. Op opmerkingen wordt niet gelet. Ik raad je niet aan hier te bestellen.
20 mrt 2022 om 19:42 Ik heb bij de beschrijving 90 minuten gezet omdat dat het maximum is wat ik kon opgeven, maar ik heb om 17.25 besteld en gevraagd om om 18.15 te laten bezorgen. Ik kreeg mijn eten om 19.00. Het eten was koud en smaakloos, vind het zo jammer.
21 feb 2022 om 22:20 Eten was te laat, de gene die de telefoon opnam was brutaal en praatte alleen maar straattaal… Wat een walgelijke tent!!